Praktische informatie

 

Wim Matthys, Klinisch Psycholoog

Consultaties te Gent:
Kiekenstraat 26 en Ooilamstraat 36

 

0474 66 58 93

wim.matthys@gmail.com

 

Erkenningsnummer als geregistreerd psycholoog: 791113865.
Visumnummer: 264674.

 

Een afspraak maken?

 

Voor een eerste afspraak of bij verdere vragen kan je me bij voorkeur telefonisch contacteren. Je kan me ook contacteren per e-mail, of door het contactformulier in te vullen.

 

Tarief is 50 euro voor een individueel consult. Er is een samenwerking met de verschillende mutualiteiten in het kader van financiële tegemoetkoming.

 

Afspraken in de privépraktijk (Kiekenstraat 26 te Gent, omgeving Brugse Poort) zijn mogelijk op weekdagen (overdag en 's avonds) en op zaterdagochtend. 

 

Naast mijn privépraktijk werk ik ook in groepspraktijk spreek-kuur gelegen in de Ooilamstraat 36, te 9000 Gent (omgeving centrum, de visserij). Daar zijn afspraken mogelijk op maandag overdag en op woensdagochtend.

 

Zie ook:

 

Mijn pagina's op vind-een-psycholoog, vind-een-therapeut, en op psycholoog.be.


Je kan de praktijk ook vinden op linked-in en op facebook.

 

Contactformulier:

Bereikbaarheid privépraktijk Kiekenstraat 26 te Gent:


De privépraktijk is gelegen in de Kiekenstraat nabij de Rooigemlaan. Deze is gemakkelijk te bereiken met de wagen en fiets. De praktijk bevindt zich tevens in de nabije omgeving van bushalte Gent Guislainbrug te bereiken via buslijn 9 vanaf Sint-Pietersstation. De praktijk bevindt zich tevens op wandelafstand van tramhalte Gent Guislainstraat voor tramlijn 1 (Flanders Expo - Gent-Sint-Pieters - Evergem)..  

 

Bereikbaarheid groepspraktijk spreek-kuur, Ooilamstraat 36 te Gent:


De groepspraktijk is gelegen in de Ooilamstraat 36, in het centrum van Gent  (omgeving De Visserij, Sint Anna, Van Eyck).